A törvények mestere (szellemi tulajdon)

Általános információk

Program leírás

American University Washington College of Law (AUWCL) egyedi szellemi tulajdonjogot nyújt a világ egyik vezető szellemi tulajdon és információjogi központja számára. A pályázatokat most elfogadják az információs igazságszolgáltatási ösztöndíjak - érdemleges ösztöndíj, gyakornoki és mentori program a kiemelkedő jelöltek számára.

A kiemelkedő jelentkezők jogosultak az információs igazságszolgáltatási ösztöndíjra, amely magában foglalja a szükséges kreditek legfeljebb felére történő tandíjat, valamint a mentorálást és a szakterületen releváns esemény megszervezésének lehetőségét.

LL.M. Programfunkciók

Hitelkövetelmények

Az AUWCL ABA által jóváhagyott LL.M. A szellemi tulajdonra vonatkozó jog. Az oklevél megszerzése:

· Legalább 24 hitel óra, amelynek átlaga 2,0 vagy annál jobb.

· 12 kredit jóváhagyott szellemi tulajdonra és információs jogokra, beleértve legalább egy Alapvető IP kurzust (szerzői jog, szabadalom, védjegy, kereskedelmi titkok, IP Cyberspace).

· Az első félév során a nem gyakori jogi programokat végzettek kötelesek az amerikai jogi intézményeket (2 kredit) és a jogi kutatást és írást (2 kredit) átvenni. Ezek a kurzusok bemutatják a diákokat az amerikai jogrendszerbe és az amerikai jogi írásba.

A pályázók általában egy naptári évben (ideértve a nyáron) nappali tagozatos hallgatókat is teljesítik.

Az F1-es vagy a J1-es vizsga alatt tanuló pályázóknak a normál tanév során (őszi és tavaszi félévek) teljes munkaidős beiratkozást (8 kredit) kell tartaniuk, és nyáron 6 vagy 7 kreditet vehetnek igénybe.

Kutatás vagy gyakorlati készségek középpontjában

LL.M. a jelölteknek gyakorlati készségeket vagy kutatási pályát kell választaniuk diplomájukra. A kutató jelölteknek minden év őszén felkínált IP-író szemináriumot meg kell adniuk, és 30 oldalas értekezést kell készíteniük a választott témáról. A gyakorlati készségekkel rendelkező jelöltek teljesítik az externship-t, és legalább egy írásos szemináriumot kell tartaniuk, amely magában foglalhatja az IP-író szemináriumot vagy a nem általános jogi háttérrel rendelkező külföldi képzett jogászokat - Jogi Kutatás

Nyári ülések Washingtonban és Genfben

Minden nyáron az American University Washington College of Law híres szellemi tulajdon programja széles választékot kínál az esti, a hétvégi és a szellemi tulajdonra vonatkozó rövid kurzusokból. A tanfolyamokat úgy alakították ki, hogy a legkorszerűbb témákkal kapcsolatos képzést formában biztosítsák, amely kielégíti az elfoglalt szakemberek és a jogi hallgatók igényeit.

A Nyári Egyetem tanfolyamok minden ABA akkreditált iskola jogi hallgatói számára elérhetőek átruházható akadémiai kreditek számára. Az ügyvédek gyakorlása tanfolyamokat vehet fel a befejezett bizonyítványra vagy a folyamatos jogi oktatásra (CLE). Legfeljebb négy (4) nyári kreditet lehet átutalni egy jövőbeli LL.M. diplomát az American University Washington College of Law .

Tudjon meg többet a programról, és alkalmazza itt: https://www.wcl.american.edu/academics/areas/ip-law/intellectual-property-summer-sessions/

Miért az American University megfelelő az Ön számára

American University Washington College of Law állandóan elismert, mint a világ legjobb helyszíne a szellemi tulajdon jogának tanulmányozására. A program az AUWCL más főbb erősségeire épül, ideértve a nemzetközi jogot, a közérdekű törvényeket és a klinikai jogi oktatást.

Nemzetközileg elismert kar

A Washington College of Law a világ egyik legnagyobb szellemi tulajdonú karja. A teljes idejű kar a szabadalom, a szerzői jog, a védjegy, a kereskedelmi titkok és a Cyberlaw alapvető tárgyait tanítja. A diákok több mint egy tucat szakembertől tanulnak a Szellemi Tulajdon Világszervezetétől, a Világkereskedelmi Szervezettől és vezető globális szellemi tulajdon ügyvédi irodáktól és látogatói tudósaitól.

Kiterjedt tananyag

Az AUWCL szellemi tulajdon tananyaga az egyik legnagyobb az országban - több mint 30 szellemi tulajdon és kapcsolódó kurzusok. Az osztályokat nappal és éjszaka egész évben kínálják - így a tanulók rugalmasságot nyújtanak arra, hogy ütemtervüket más kötelezettségvállalásokhoz igazítsák.

Dinamikus programok

Az AUWCL a PIJIP információs igazságügyi és szellemi tulajdon (PIJIP) programja, amely a világ minden tájáról érkező szellemi tulajdonra vonatkozó politikai vitákat előmozdító tudományos és kutatóközpont. A PIJIP az Egyesült Államokban működő, a Creative Commons társulata közreműködő kutatási projekteket folytat, összefogja a tudósokat és a szakembereket nyilvános rendezvények és szemináriumok céljára, és közzéteszi az infojustice.org hír- és elemző blogját.

Felügyelt Externships

A washingtoni DC jog sok tanulmányi előnye közül az a lehetőség, hogy gyakorlati tapasztalatokat építsenek be a törvény tudományos tanulmányozásával. Az AUWCL hallgatók rendszeresen több mint 100 kormányzati és nonprofit IP Externship Munkaadóval dolgoznak.

Helyszín, helyszín, helyszín

Az AUWCL új Tenley Campusja lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy tanuljanak egy modern, legmodernebb 8 ½ acre campusban, egy lenyűgöző, történelmi környéken, könnyen megközelíthető metróval a Washington belvárosában - a szellemi tulajdon politikai döntéshozatali és globális központja. jogi gyakorlat.

Globális Alumni Hálózat és Foglalkoztatási Lehetőségek

A hallgatók hozzáférhetnek az egyik legnagyobb IP alumni hálózathoz a világon. Az AUWCL ösztöndíjasok a DC körzetben működő 50 legjobb IP-vállalat szinte mindegyikének partnerei közé tartoznak több tucat IP szakértőbíró - köztük a Szövetségi Körzeti Fellebbviteli Bíróság főbírája - és IP-központú karrierjüket szolgálják a szövetségi közigazgatási szervek ügynökségek.

Aktív diákszervezetek

Az AUWCL jogi hallgatók számos olyan szervezetet futtatnak, amelyek a szellemi tulajdonra és a kapcsolódó témákra összpontosítanak.

· A Szellemi Tulajdon Társasága a diákokat folyamatosan tájékoztatja és összekapcsolja a tevékenységek és a foglalkoztatási bejelentések heti emésztésével, és rendezvényeket és előadók sorozatait szervezi;

· Az IP rövid ismertetés lehetővé teszi a hallgatók számára a rövid és a teljes hosszúságú cikkek szerkesztését és közzétételét, beleértve az első évet vagy az LL.M. diák;

· A Kommunikációs Jogi Társaság, a Sport

· A Moot Court Honor Társaság támogatja a Giles Southerland Rich Memorial és Saul Lefkowitz versenyen való részvételét;

· Az American University Law Review éves jelentést tesz közzé az Egyesült Államok Fellebbviteli Bíróságának a Szövetségi Áramkörre vonatkozó joggyakorlatáról;

· A Nemzetközi Törvényszéki Nyilatkozat éves jelentést tesz közzé a nemzetközi szellemi tulajdonjogról;

A Journal of Gender, Social Policy

Lelkes Karrier és Akadémiai Tanácsadás

Több mint egy tucat AUWCL oktatók vesznek részt a Szellemi Tulajdon, Kommunikáció, Média és Sporttudományi Kar Gyakorlatcsoportban, amely a hallgatókat a kar, az öregdiákok és a felsőfokú hallgatói karrier mentoraihoz vezeti.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Tovább

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Kevesebb