A törvények mestere (LLM) - Bar Track

Általános információk

Program leírás

85160_85121_Loyola1.jpg

A Loyola LLM programját külföldi jogi diplomások, valamint tapasztalt külföldi és amerikai ügyvédek számára tervezték. Programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy rugalmas tantervet készítsenek az amerikai jogban, és felkészíti őket arra, hogy vezetővé váljanak a globalizált piacon. A világhírű építész, Frank Gehry által tervezett Loyola campus ideális helyen helyezkedik el a kaliforniai Los Angeles belvárosában - jogi, tech, média, divat és pénzügyi tőke. A Loyola-nál törődik a hallgatóinkkal, és azt akarjuk, hogy elérjék tudományos és szakmai céljaikat.

A Bar Track LLM programot azoknak a hallgatóknak tervezték, akik érdeklődnek az LLM végzettség befejezésében, hogy így jogosulttá váljanak a Kaliforniai és / vagy New York-i bárvizsgára. Loyola az egyik legmagasabb bar-áthaladási arány Kaliforniában, és tanszékének nagy tapasztalata van a hallgatók képzésében a bárvizsgára. A Bar Track LLM kihasználja ezt a tapasztalatot, és egyedülálló tanulmányi lehetőséget kínál hallgatóink számára, amelyet úgy alakítottak ki, hogy szem előtt tartsák azokat a konkrét kihívásokat, amelyekkel a külföldi jogi diplomások szembesülnek az ügyvédi vizsga előkészítése során.


A BAR TRACK PROGRAM ELŐNYEI

Tudományos tanácsadás az LLM igazgatójával

A hallgatóknak egy-egy tanácsadást kell biztosítaniuk az LLM igazgatónkkal egy olyan tanfolyam megtervezéséhez, amely maximalizálja esélyét arra, hogy sikeresen átadják az ügyvédi vizsgát. Az első és a második félévben a hallgatók egyénileg találkoznak, hogy megvitassák tudományos és szakmai céljaikat. Ez idő alatt a kari tanácsadó kiválaszt egy ütemtervet, amely nemcsak felkészíti a hallgatók felkészülését a bárvizsgára, hanem lehetővé teszi a lehetőséget egy vagy két érdeklődő kurzus megszerzésére is.

LLM bárvizsga műhelyek

Loyola ügyvéd professzora, az ügyvédi kamara előkészítésének szakértője, műhelymunkákat kínál majd az ügyvédi vizsga témájában. Ezek a műhelyek a kaliforniai bár vizsga átfogó áttekintésével kezdődik, amelyet az esszéírás bevezetése követ. Az áttekintés előzetes információkat is tartalmaz a New York-i szakvizsgáról. A hallgatók a Performance Test vizsgára összpontosítanak. Ezek a műhelyek a teljesítményteszt áttekintését tartalmazzák, beleértve a különböző teljesítménytesztek mintáit, és a teljesítményteszt szimulációjával zárulnak le.

  • Az esszé készségek magukban foglalják az IRAC megerősítését, a témák feltárását és körvonalazását, az írási megközelítések, az időgazdálkodási stratégiák és az esszéírás létrehozását és alkalmazását. A hallgatókat megtanítják a tényminták felismerésére és elemzésére, valamint esszé válaszok írására az időkorláton belül.

  • A teljesítményteszt képességei között szerepel egy jól szervezett teljesítményteszt-válaszvázlat létrehozása, a vázlat felhasználásának megtanulása egy jól elemzett válasz megírásához, az időgazdálkodási stratégiák és a teljesítményteszt-írás. A hallgatókat megtanulják, hogyan kell felismerni és elemezni a különféle típusú teljesítményteszteket, és hogyan kell időbeli korlátok között írni a teljesítményteszt válaszokat.

A bárírásírás alapjai

A Loyola bár írásjele, amelyet kifejezetten külföldi képzettségű hallgatók számára terveztek. A sávíró tanfolyam a konkrét esszéírás-megközelítésekre, a spotting technikák, az időkezelési stratégiák és az esszéírás körvonalazására és kiadására összpontosít a tényleges sávvizsga-esszék felhasználásával. Az esszéket osztályonként felülvizsgálják és osztályozásra benyújtják. Ez a kurzus felfrissüléssel is szolgál az első félévben vett tantárgyak számára.

85161_85122_Loyola2.jpg

TÁMOGATHATÓ A BÁR?

Számos nemzetközi hallgatónk iránti érdeklődés az, hogy beiratkozzon az LLM programunkba, hogy jogosult legyen a kaliforniai vagy a New York-i bárvizsga megszerzésére. A sávra való jogosultság attól függ, hogy egy hallgató már rendelkezik engedéllyel egy gyakorlatra a saját országa területén, és megváltozik-e Kaliforniából és New Yorkból. A hallgatóknak meg kell tervezniük a Loyola-ban folytatott LLM tantervüket, hogy megfeleljenek az érdeklődésük iránti sávvizsga speciális követelményeinek.

Bárvizsga-jelentkezési folyamat és külföldi jogi oktatási követelmények

Az Egyesült Államokban minden állam eltérő szabályokkal rendelkezik az ügyvédi vizsga jogosultságáról a külföldi képzettségű hallgatókra és a jelentkezési határidőkre vonatkozóan. Arra ösztönözzük a hallgatókat, hogy gondosan vizsgálják felül annak az államnak a szabályait, amelyben részt venni kívánnak az ügyvédi vizsgára.

Ha többet szeretne megtudni a sávjogosultságról, arról, hogy meg kell-e tennie a sávvizsga alkalmazását, mely sávvizsgát meg kell tennie, és még sok minden mást, akkor Skype hívást ütemezhet kari igazgatónkkal, Aaron Ghirardelli professzorral. Ghirardelli professzor maga is LLM diplomás, engedéllyel rendelkezik Kaliforniában, New Yorkban és Olaszországban. A beszélgetést ütemezheti Ghirardelli professzorral az amlaw@lls.edu e-mail címre.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Tovább

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Kevesebb