A törvények mestere (általános)

Általános információk

Program leírás

Az általános LL.M. program lehetőséget kínál a jogtudósok számára, hogy egyes speciális jogterületeken kiterjesszék hátterüket a fejlett tanfolyamok és szemináriumok beiratkozásával, valamint szakirányú kutatással. Bár a Jogtudományi Iskola nem ítél oda konkrét tantárgyat, amelyet LL.M. ebben a programban a legtöbb hallgató ezt a fokozatot koncentrálja olyan területeken, mint a vállalati és kereskedelmi jog, a nemzetközi jog, a joggyakorlat és az eljárás, a természeti erőforrásokra vonatkozó jog vagy az ingatlanjog.

21432_Prof._Hanna.jpg

A fokozat követelményeinek

Az általános LL.M. a hallgatónak meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:

(A) Lakóhelye a jogi iskolában nem kevesebb, mint két kifejezés, ha a nappali tagozatos hallgató, és nem kevesebb, mint három feltétel, ha egy részmunkaidős hallgató.

(B) A tanár tudományos tanácsadója által ajánlott 24 óra hosszúságú kurzusok, szemináriumok vagy kutatás és írás befejezése. A programba belépő hallgatónak átlagosan C vagy 2.00-nak kell lennie minden tanfolyamon. A C vagy 2.00 szükséges GPA-t az első 24 óra hitelnyújtáskor kell megkapni. Egy diák nem kap hitelet egy olyan tanfolyamra vagy szemináriumra, amelynél a besorolási fokozat D vagy 1.00 alatt van.

A Graduate Jogi Tanulmányok Bizottsága előzetes jóváhagyásával a hallgató a szükséges 24 órát veheti igénybe a Dedman Főiskola (SMU Humán és Tudományi Iskola) posztgraduális programjaiban, a Perkins School of Theology-ban vagy a Cox School of Business-ben . A hallgatók jogtulajdonban részesülnek az elvégzett munka befejezésekor az oktató elégedettségére, de a fokozatok nem számítanak bele a hallgatói jogi iskolai átlagba.

A hallgató megengedheti, hogy egy-három órás minősített papírra irányított kutatásokat végezzen, ha a hallgató egy kar szponzort szerezhet.

A hallgatónak lehetősége van diplomamunka megírására (4-6 óra hitel). Ezt az értekezést a jogtudományi egyetemi tanár irányítása alatt kell megírni, és mind a professzor, mind a Graduális Jogi Tanulmányok Bizottsága jóváhagyja. Miután a felügyelő professzor jóváhagyja a tézist, a hallgatónak legalább négy nappal az értekezés négy példányát kell benyújtania a Graduális Jogi Tanulmányok Bizottságához legalább 60 nappal azelőtt, hogy a hallgató a diplomát megkívánja. A disszertáció írásakor a hallgatónak meg kell felelnie a bizottsági utasításoknak. A dolgozat jóváhagyása vagy elutasítása; nem osztályozható.

C) Az összes követelmény teljesítése az alapképzést követő 36 hónapon belül, mint végzős hallgató. Azonban a pályakezdő folyamatosan beiratkozott, mint egy részmunkaidős hallgató 60 hónap telt el minden követelményt.

21430_28439363.jpg

Hogyan kell alkalmazni

Felvételi kritériumok

A programba való felvétel kiválasztás útján történik. Az általános LL.M. fokozatú programnak JD fokozattal kell rendelkeznie. Ha pályázik erre a programra, és nemzetközi diák vagy, akkor meg kell felelnie a felvételi kritériumoknak az LL.M. a külföldi jogi egyetemi diplomások számára.

jelentkezési követelmények

A pályázók az LL.M. programok (külföldi diplomák, adózás, és általános) kell benyújtaniuk a következőket:

  • személyes nyilatkozat (beleértve azt is, hogy miért érdekli a diploma megszerzését)
  • önéletrajz
  • két ajánlólevél
  • igazolt egyetemi és jogi egyetemi átiratok. Az átiratokat közvetlenül az iskolákba kell küldeni a felvételi hivatalnak.

Ezenkívül a nemzetközi pályázóknak elegendő pénzügyi forrással kell rendelkezniük személyes és banki igazolásokkal a várható tandíj, díjak, könyvek és életköltségek fedezésére. Ezeknek a tanúsítványoknak amerikai dollárban kell lennie.

Azok a nemzetközi pályázók, akiknek az angol nem az első nyelv, szintén el kell végezniük az angol nyelvvizsgát (TOEFL), melyet az Oktatási Vizsgálati Szolgálat, a 6151 Princeton, New Jersey 08541 (www.TOEFL.org) vezet. A pontszámot közvetlenül az Oktatási Vizsgálati Szolgálatnál kell jelenteni a felvételi iroda számára. Fontos, ha a TOEFL formanyomtatványon jelöli a 6660 kódszámot, a 03-os osztály kódot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a pontszámod a SMU Dedman School of Law . A minimálisan elfogadható TOEFL pontszám 575 vagy azzal egyenértékű. Azoknak a hallgatóknak, akiknek a TOEFL pontszám nem felel meg ezeknek a követelményeknek, igénybe veheti a feltételes felvételt, amennyiben a hallgató sikeresen befejezte az elegendő angol nyelvet, mint második nyelvkurzust a SMU-nál vagy egy másik intézménynél.

Jelentkezési határidő

Alkalmazások az LL.M. a programok december folyamán kezdődően folyamatosan feldolgozottak. A legjobb érdeke, hogy a lehető leghamarabb nyújtsa be kérelmeit az összes mellékelt dokumentációval. Az alkalmazások elfogadásra kerülnek a rendelkezésre álló helyeken. A pályázatokat befejezésekor felülvizsgálják, és a döntéseket röviddel ezután hozza meg.

Pénzügyi segély

A SMU Pénzügyi Hivatal segítséget nyújthat a hallgatóknak a hallgatói hitelek megszerzéséhez.

ösztöndíjak

SMU Dedman School of Law tipikusan néhány ösztöndíj-támogatást kínál a legtöbb LL.M. hallgatók. Minden pályázót automatikusan részleges ösztöndíjaknak tekintünk. A részleges ösztöndíjak mellett néhány teljes ösztöndíjat is kínálunk. Ezen ösztöndíjakra külön kérelem nem szükséges. További információért forduljon a Graduate Legal Programs hivatalához e-mailben a bheine@smu.edu címen vagy telefonon 214-768-2758-ig vagy díjmentesen az 1-888-768-5291 számon.

21435_22519D_079_HR_RT1.jpg

Ról ről

1925-ben alapították, a SMU Dedman School of Law egy legmagasabb rangú tier-egy magán jogi iskolában található Dallas, Texas, és található egy fákkal szegélyezett környéken, pár percre a városközponttól. 1949-ben alapították, a jogtudományi diploma jogi programjai fontos szerepet játszottak a világ legfontosabb vezetői képzésében. Büszkék vagyunk a globális alumni hálózatunkra - több mint 2000 diplomás 80 országból, akik világszerte kiemelkedő pozíciókat töltenek be a kormányzás, a jogi gyakorlat, az üzleti élet, az igazságszolgáltatás és a jogi oktatás területén.

SMU Dedman Alumni Network

Kivételes Graduate Degree programok

SMU Dedman School of Law kínál posztgraduális képzési programokat mind az amerikai, mind a külföldi képzett ügyvédek számára. és az SJD programok fokozzák a karriereket a magánjogi gyakorlatban, a tanításban és a közszolgálatban az elemzés és a problémamegoldó készségek oktatása révén, hogy megfeleljen világunk összetett igényeinek. A programok növelik a hallgatók megértését a jogi elmélet és politikák, bővíti a hallgató jogi szemszögéből, és ösztönzi a jogi kutatás és az írás készségek.

Tanulni Vibrant Dallasban, Texasban

A SMU Dedman Törvény a nemzetközi diákoknak lehetőséget kínál arra, hogy egy dinamikus, változatos, tudományos közösség részévé váljanak, és Dallasban tanulhassanak - nem csak egy nemzetközi üzleti központ, hanem dinamikus kulturális központ, amely az Egyesült Államok keleti és nyugati partjainál középen helyezkedik el. Olyan régiókban, ahol enyhe, napos éghajlat van. Dallas a kilencedik legnagyobb város és a Dallas / Ft. A Worth metroplex az Egyesült Államok negyedik legnagyobb nagyvárosi területét alkotja. Ez egy kifinomult város, amely virágzó munkaerőpiaccal, magas életminőséggel és viszonylag alacsony életszínvonalmal rendelkezik. Nagyszerű hely élni és tanulni!

Globálisan elismert kar

A tudomány különböző területeken tudósokat és újítót foglal magában, ideértve az alkotmányjogot, a társasági jogot, a büntetőjogot, a környezetvédelmi jogot, az egészségügyet, a szellemi tulajdonot, a nemzetbiztonsági törvényt, az olaj- és gázjogot, a közérdekű jogot és az adótörvényt. Ezek a tudósok rendszeresen bekapcsolódnak a világba a kongresszusi bizottságok előtt, az állami és szövetségi szabályozó ügynökségekkel együttműködve, az állami és szövetségi bíróságok előtt, a vállalati vezetőkkel és nonprofit szervezetekkel együttműködve, és rendszeresen megjelennek a médiában, hogy lefordítsák kutatásukat, napja. A jogi tanulmányok a SMU-ban a diákok számára hozzáférést biztosítanak egy kivételes karhoz, amely időszerű és élvonalbeli kutatással foglalkozik.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg

Tanulási tapasztalat

A különféle tanterv mellett a diákokat arra is felkérték, hogy kihasználják az osztályteremen kívüli számos tevékenységet. A SMU Dedman Törvényben a tanulási tapasztalat egész évben nemzetközi konferenciákon és előadásokon keresztül gazdagodik, és kiemelkedő nemzetközi személyeket hoz az egyetemen az aktuális globális jogi kérdések megvitatására. Nemzetközi LL.M. a diákok az American JD hallgatókkal foglalkoznak és részt vesznek a Court Programban - olyan program, amely a tájékozódás során kerül bemutatásra, ahol a diákok kis csoportokban kapcsolatot tartanak társ osztálytársaikkal, karokkal, diákvezetőkkel, pályaválasztási tanácsadókkal és alumíniumokkal a közösség tapasztalataihoz az idejük alatt SMU Dedman School of Law . Egy kari tag lesz az Ön személyes tudományos tanácsadója. A Dallas Bar Association nemzetközi jogi részlegének ügyvédjei szintén mentorokként szolgálnak diákjaink számára.

Nemzetközileg kiemelkedő alumínium

A SMU Dedman School of Law nemzetközi diplomások hatással voltak a világ minden tájára. Nemzetközi alumni hálózatunk több mint 2000 diplomás több mint 80 országban. Ezek a szakemberek a legmagasabb kormányzati, joggyakorlat és üzleti életben találhatók. A SMU nemzetközi alumnija a jogrendszerek széles spektrumát képviseli, köztük Közép- és Dél-Amerika, Mexikó, Kanada, Európa, Afrika, India, Délkelet-Ázsia, Kína, a Közel-Kelet és a Csendes-óceáni térség. A globális földrajzi sokféleségre törekszünk a hallgatói beiratkozásokban, és nagyfokú egyéni figyelmet és támogatást biztosítunk minden nemzetközi hallgató számára.

Sobchok Sukharomna '81

Legfelsőbb Bíróság elnöke, Thaiföld

Dr. Shen Shiaoming '81

Nemzetközi jogi tanácsadó a Mackenzie számára

A tiszteletreméltó SM Krishna '59

India külügyminisztere (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

Általános tanácsadó, Chevron Europe, Eurázsia és a Közel-Kelet felderítése

Moath Alhussain '11

Assoc. Tanácsadó, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Mexikó volt amerikai nagykövete

Dr. Helmut Sohmen '66

Elnök és elnök, a BW Group

Dr. Hassan Okour '07

A volt dekán, a katari jogi egyetem

Jinsung Lee '88

Igazságszolgáltatás, Koreai Alkotmánybíróság

Yukio Horigome '71

A Legfelsőbb Bíróság Japánja

Hans Heppe'97

Nemzetközi partner, Locke Lord LLP tiszteletbeli német konzul

Diákélet

A jogi iskola a SMU fő campusának északnyugati sarkán található - a tantermi épületekkel, az adminisztrációs épületgel és a törvénykönyvtárat alkotva, amit a "Law Quad" -nek hívnak. Ez az ideális helyszín könnyű hozzáférést biztosít a SMU sok csodálatos diákforrásához, többek között éttermi szolgáltatásokat, premier fitneszközpontot és egészségügyi központot kínál.

21430_28439363.jpg

Utoljára frissítve szept. 2019

Az iskoláról

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Tovább

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Kevesebb