A fejlett társasági jog mestere

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A fejlett társasági jog mestere

Tanulmány azon a helyen, ahol a nemzetközi és az összehasonlító jogról írták a könyvet. A Michigan Law kapcsolatod megnyitja ajtókat az egész világon.

A University of Michigan Law School az Advanced Corporation Law (MACL) Master fokozatát nyújtja a hallgatók karrierjének elősegítéséhez. A MACL program az első a maga nemében olyan amerikai és nemzetközileg képzett ügyvédek számára, akik az amerikai társasági és értékpapírjogra szakosodni akarnak, és mindkettő nemzetközi összehasonlító perspektívájává válnak. Ez egy intenzív, szigorú, egy nyári lakossági élmény, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy 12 hét alatt teljes értékű mesterfokozatot szerezzenek.

A MACL-hez való csatlakozás lehetőséget ad az ügyvédeknek arra, hogy megfontolják gyakorlataikat, kérdéseket tegyenek fel alacsony beruházásokkal járó környezetben, és mérlegeljék szakmai munkájuk néhány elméleti alapját. Jogi író professzoraink egyéni felügyelete mellett fejlesztették kutatási, elemzési és írási készségeiket, miközben elálltak ahhoz, hogy kritikusabban gondolkodjanak egy olyan kérdésről, amelyet problémásnak találtak a számlázható munkaidőben. A szélesebb és mélyebb jogi ismeretekkel rendelkező MACL hallgatók jobb ügyvédek, jobb ügyvédek és jobb munkatársak lesznek. A Michigan Law fokozattal végzett MACL hallgatók a Michigan Law közösség állandó részévé válnak, és ajtók nyílnak egy kollégiumi és megvalósult szakmai hálózathoz az áttétel, tanácsadás és a nagyobb elégedettség érdekében.124137_Library_Skylights6.jpg

Tanulmányi program

Töltsön el egy nyárot - május és augusztus között 12 hétig - és tanulmányozza a Michigan Law ban lakóhellyel rendelkező Michigan Law . A Michigan Law Kar tagjai és az elismert vendégprofesszorok tanítják, akik szakértelemmel bírnak a nemzetközi és az összehasonlító jog, valamint az amerikai társasági és értékpapírjog területén, és a MACL fokozatú tanfolyamok és írási gyakorlatok célja, hogy intellektuálisan gazdag felkészülést biztosítsanak a transznacionális vállalatok jövőbeli vezetői számára. gyakorlat.

A 20 kreditos tanulmányi program három kötelező kurzust, három választható kurzust és írási követelményt tartalmaz. Az írási projekt egy kísérő kutatási kollokviummal a teljes 12 hétig tart.

A 2020-os tanterv:

Törzsanyag:

 • Az Egyesült Államok vállalati joga globális kontextusban
 • Az amerikai értékpapír-szabályozás globális környezetben
 • Egyesülések
 • Kutatási Colloquium

választani:

 • Nemzetközi ajánlatok,
 • Globális megfelelés,
 • Globális vállalati újjászervezések,
 • Nemzetközi társasági adó

Az osztálytermi tapasztalatokat olyan tantervön kívüli rendezvények egészítik ki, mint például a jogi akadémikusokkal és gyakorló ügyvédekkel folytatott megbeszélések, a karokkal való egyéni egyeztetés az íráskövetelményekkel kapcsolatban, hálózatépítési lehetőségek a Michigan Law öregdiákokkal és társadalmi tevékenységek a tartós kollegiális kapcsolatok kialakítása érdekében.

Kar

A MACL oktatók figyelemre méltó hitelesítő adatokkal és tapasztalatokkal rendelkeznek. A 2020-as programban olyan professzorok vesznek részt, akik a New York-i és a washingtoni Los Angeles-i legfontosabb ügyvédi irodákban dolgoztak, konzultációt folytattak Etiópiában, Indonéziában és Kaliforniai államban a társasági jogi reform kérdéseiben, vezetik az Amerikai Jogi és Gazdaságtudományi Szövetséget és a - szerzője az értékpapír-szabályozás vezető tankönyvének. A MACL tanárai oktatási díjakat, gyakorlati tapasztalatokat és mélyreható ismereteket hoznak az Egyesült Államok és a külföldi joghatóságokról a nyári programhoz, hogy a hallgatók vállalati munkába léphessenek, vagy vállalati gyakorlataikat a következő szintre vihessék.

123659_016-readingroom-12-27-11-122-fused-dc4.jpg

Felvételi iránymutatások

A pályázóknak gyakorló ügyvédeknek kell lenniük, vagy gyakorlati szintű jogi diplomával kell rendelkezniük az Egyesült Államokból vagy külföldről. Ezenkívül magas szintű angol nyelvtudásra van szükség az olvasás, írás, beszéd és hallgatás terén, amiről az iBT TOEFL 100-as pontszáma, az IELTS legalább 7,0-os pontja vagy az angol nyelvtudás egyéb bizonyítéka igazolható. A pályázók Ausztráliában, Kanadában (Quebec kivételével), Írországban, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Államokban (Puerto Rico kivételével) lakóhellyel rendelkezők, akik szigorú, legalább hároméves posztmunkaidős programot teljesítettek - ezen országok egyikében a középfokú oktatáshoz nem szükséges angol nyelvű tesztpontszám benyújtása.

Hogyan kell alkalmazni

A legtöbb jelentkező jelentkezését a Law School Admissions Council (LSAC) weboldalán nyújtja be: www.lsac.org . Letöltheti a PDF-alkalmazásunkat, és elküldheti irodánknak. Kérjük, töltse le itt az alkalmazást.

Alkalmazás ellenőrzőlista

 • Befejezett jelentkezési lap
 • Önéletrajz vagy önéletrajz
 • Nyilatkozat célja
 • Hivatalos átirat (JD vagy LLB egyenértékű; haladó fokozat, ha van)
 • Két ajánlólevél
 • Nem angol anyanyelvűek számára: TOEFL vagy IELTS jelentés

Ház

A ház nem része a programnak. Azonban campusi lakások állnak rendelkezésre a Michigan-i Egyetemi kollégiumokban, és Ann Arbor nyári albérleti piaca általában meglehetősen robosztus, így bútorozott és bútorozatlan apartmanok és házak sétatávolságra találhatók a Jogi Iskolától. A programba felvett hallgatók további információkat kapnak, amelyek segítenek számukra a lakáskeresésben.

Tandíj és költségek

 • 30 763 USD a michiganiak számára
 • 32 263 USD a nem Michigan-i lakosok számára

Fontos dátumok a 2020 nyarára

Május 14 - Minden hallgatónak este este meg kell érkeznie Ann Arborba.

Május 15 - Kötelező tájékozódás minden MACL hallgató számára. Kötelező vízumbejelentés a nemzetközi hallgatók számára.

Május 18 - június 12. - a MACL órák első modulja.

Május 25. - Nincs osztály (emléknap ünnep)

Június 15 - július 10 - a MACL osztályok 2. modulja.

Július 3. - Nincs osztály (az USA függetlenségének napja)

Július 13. - augusztus 7. - A MACL osztályok 3. modulja.

Július 27. - Nincs osztály (félidő)

Augusztus 8. - a MACL kezdő ünnepsége és a program befejezése.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law S ... Tovább

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law School is unmatched for beauty and is superbly functional for its residential and scholarly community. The School has a sizable and diverse faculty, with many preeminent in their fields. The careers of alumni also speak eloquently to the strength of the School; our graduates are leaders serving with distinction in the public, private, and academic sectors in this nation and beyond. Kevesebb