A törvények mestere (llm) külföldi képzett ügyvédek számára

Általános információk

Program leírás

A Master of Laws (LLM) diplomát biztosít a külföldi jogi diplomások kritikus képzést a közös jog jogi hagyomány és az amerikai jogrendszer egy tanév során a University of Pittsburgh, található Pittsburgh élénk Oakland szomszédságában.

A Pitt Law LLM programja olyan ügyvédeket biztosít, akik jogi diplomáját az Egyesült Államokon kívül szerezték meg, ahol lehetőség nyílik arra, hogy tanulmányozza a közös jog jogi hagyományait és az Egyesült Államok jogi rendszerét az Egyesült Államokban.

Szerkezet

A hallgatóknak teljesíteniük kell legalább 24 kredit diplomát. A program egy augusztusi és májusi tanév között befejeződik. A részmunkaidős felvételt eseti alapon veszik figyelembe. A CILE akadémikus igazgatója, ügyvezető igazgatója és programigazgatója aktív szerepet vállal az egyes LLM hallgatók személyes tanácsadásában a tanfolyamon, és segít Önnek egy olyan tanfolyam megtervezésében, amely egyedileg igazodik a személyes igényeihez.

Kötelező kurzusok

  • Bevezetés az amerikai jogba (3 kredit)
  • Amerikai jogi elemzés és írás (félévente 2 kredit, 2 félév szükséges)
  • LLM Colloquium (1 kredit)

Választani

A választani, válasszon a széles körű kurzusok kínált Pitt Law JD hallgatók. Íráskövetelmény - Válasszon az alábbiak közül:

  • Független tanulás (2 kredit)
  • Szeminárium tanfolyamok (általában 3 kredit - különféle tanfolyamok állnak rendelkezésre minden félévben)

Személyre szabott támogatás

Viszonylag kis osztályban (évente átlagosan 15-25 LLM hallgató) biztosítunk minden tanulónak egyéni tanácsadást, útmutatást és támogatást.

Teljes integráció a JD hallgatói testtel

A két kötelező LLM-osztályon kívül minden tanfolyamot ugyanazon a tanórán és szemináriumon vesz igénybe, mint az amerikai JD hallgatók.

Világszínvonalú oktatás

A kari egy olyan szoros közösség, melynek sikeres és energikus tudósai vannak, akik a hazai és nemzetközi jogi kutatások és ösztöndíjak élvonalában vannak.

Moot versenyek

Próbáld ki az LLM kereskedelmi választottbírósági csapatát, amely 2016 márciusában az USA-ból, köztük az amerikaiakból, Georgetown-ból és Penn-ból származó LLM-csapatokat hozott létre, hogy megnyerje az LLM Nemzetközi Kereskedelmi Választottbírósági Moot-ot Washingtonban.

Szakmai lehetőségek

A CILE együttműködik az LLM-hallgatókkal, akik Pittsburgh-ben szeretnének tartózkodni a nyáron diplomával és gyakornokként egy ügyvédi irodában vagy más szervezetben. Minden diákkal együtt dolgozunk, hogy segítsen nekik abban, hogy megtalálják a szakmai gyakorlatnak leginkább megfelelő szakmai gyakorlatot.

Tevékenységek az osztályteremen kívül

Az LLM-hallgatók minden évfolyamának tevékenységei a következők:

  • Egy orientációs hét utazás Frank Lloyd Wright híres Fallingwater házához a szomszédos Laurel-hegységben.
  • Befogadások a Pitt Law-ban és a kari otthonokban.
  • Egy hagyományos karácsonyi vacsora egy karon vagy az alkalmazottak házában.
  • Többnapos kirándulás Washington DC-be, ahol meglátogatják a Legfelsőbb Bíróságot, a Fehér Házat és más történelmi helyszíneket.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since 1895, the University of Pittsburgh School of Law has been preparing students to become excellent attorneys and leaders in the legal profession and society. Known and respected globally for our s ... Tovább

Since 1895, the University of Pittsburgh School of Law has been preparing students to become excellent attorneys and leaders in the legal profession and society. Known and respected globally for our scholarship, we offer quality academics, a world-class faculty, endless opportunities for hands-on learning, and exceptional career preparation and placement. Kevesebb