A Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Törvények Mestere - UNCITRAL

Általános információk

Program leírás

Az ILO Nemzetközi Képzési Központja, a Torinói Egyetem, az Európai Egyetem Európai Tanulmányi Intézete (IUSE) 22 éve az egyéb nemzetközi egyetemekkel együttműködve rövidített változatot ajánlott a "Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Post -Graduate tanfolyam ".

A szerződési jog és a nemzetközi kereskedelem területén a magasabb szintű specializáció iránti növekvő kereslet elismeréseként, és a torinói fejlesztési iskolának a közös UN-akadémiai programok megvalósításának egyedüli mechanizmusaként való meghatározására vonatkozó átfedésben, úgy döntöttek, hogy kibővítik és frissítse a program tanulási tartalmát az 1. szintű európai mester számára a 2010-2011-es tanévtől. /

A mesterképzés intenzív tanfolyam egy teljes éven át, amelyből mindössze 18 hétig teljes osztálytermi részvételre van szükség. A program három részből áll. Az I. rész (távoktatás), a II. Rész (szemtől szemben) és a III. Rész (a kutatási dokumentum végleges változatának benyújtása) sikeres elvégzésével és teljesítésével a résztvevők a Torinói Egyetemen 1. fokozatú mesterképzésben részesülnek . A szemtől szembe kerülő képzési módszer rugalmas, aktív előadásokkal, szemináriumokon, teljesítményorientált gyakorlatokon, esettanulmányokon alapuló képzési módszerekkel. A tanulási módszerek egy sor ad hoc esettanulmányt tartalmaznak, amely képessé teszi a problémamegoldást az előadások témakörében. A szerepjátékok és a vitatott bíróságok segítik az aktív részvételt, és segítik a hallgatókat abban, hogy hasznos készségeket szerezzenek ahhoz, hogy sikeresen működjenek a jövőbeli munkakörnyezetükben.


Az ENSZ részéről az UNCITRAL jóváhagyta az új mestert, és 2010 óta elfogadta a teljes partner helyzetét. Az egyéb nemzetközi szervezetek és neves egyetemek is kiterjesztették szerepüket az új Mesteren, és delegálták a megkülönböztetett oktatókat, hogy csatlakozzanak a Tudományos Bizottsághoz és részt vegyenek mint a WTO, az UNIDROIT, a Fribourg Egyetem és a Universidad Autonoma de Madrid (Spanyolország).

Annak érdekében, hogy átfogóan mind a jogi fogalmakat és az alkalmazott gyakorlat oldalán a különféle szerződések a nemzetközi kereskedelemben, th e LL.M. A program magasan képzett jogi professzorokból és tapasztalt jogászokból álló csoportot hozott létre annak érdekében, hogy a résztvevőknek ne csak a kereskedelemről és a kapcsolódó szerződési kérdésekről szóló jogi ismereteket, hanem a bonyolult helyzetek és viták rendezéséhez szükséges kompetenciákat is biztosítsa a szerződésekben és a kereskedelmi megállapodásokban.

célok

Az LL.M. program:

  • a nemzetközi kereskedelmi jog és a transznacionális szerződési jog és a közjog és a nemzetközi magánjog vonatkozó rendelkezéseinek területén a jogi ismeretek előmozdítása
  • az összehasonlító jogi elemzés kompetenciáinak növelése, azaz a polgári jog, a közös jog és az iszlám jog szempontjából
  • olyan alapvető eszközök és kompetenciák biztosítása, amelyek a nemzetközi kereskedelmi ügyletek összetett realitásának európai és nemzetközi szempontból történő kezeléséhez szükségesek, különös tekintettel a nemzetközi kereskedelmi szerződések, a nemzetközi vitarendezés, a választottbíráskodás és a bírósági eljárások összehangolására, értelmezésére és kezelésére

    Nyelv, helyszín és belépési követelmények

    Az LL.M. program teljes egészében angol nyelven érkezik. Az angol nyelv ismerete előfeltétel, és a pályázati űrlapon bizonyítékokkal kell igazolni.A program lakossági fázisát az olasz ITC / ILO campusán tartják. A részvétel kötelező. A pályázóknak legalább 3 éves, legalábbis jogi, közgazdasági, politikatudományi, üzleti adminisztratív vagy azzal egyenértékű, egyetemi végzettséget sikeresen teljesíteniük kell.

    A nem olasz diplomák érvényességét az olasz törvények és rendeletek szerint kell elismerni. program teljes egészében angol nyelven érkezik. Az angol nyelv ismerete előfeltétel, és a pályázati űrlapon bizonyítékokkal kell igazolni.

    Díjak és alkalmazás

    A tandíj 8.000 €.

    A díj tartalmazza:

    • programfejlesztés és menedzsment
    • oktatóeszközök, oktatási anyagok és dokumentáció
    • a képzési lehetőségek és a támogató szolgáltatások használata

    A részvétel költségei nem tartoznak ide a torinói időszakra vonatkozó szállás, szállás, utazási költségek, személyszállítási költségek és személyi költségek.

    ösztöndíjak

    A szponzorok számára korlátozott számú részleges ösztöndíj érhető el annak érdekében, hogy megkönnyítse a fejlődő és az átmeneti országokban megérdemelt jelöltek részvételét, akik nem tudják teljesíteni a teljes tandíjat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A UNIQUE PARTNERSHIP BETWEEN THE INTERNATIONAL TRAINING CENTRE OF THE ILO, UN ORGANIZATIONS AND ACADEMIA

A UNIQUE PARTNERSHIP BETWEEN THE INTERNATIONAL TRAINING CENTRE OF THE ILO, UN ORGANIZATIONS AND ACADEMIA Kevesebb