A Master of Laws - LLM

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Áttekintés

Vegye meg a szenvedélyt a jog a következő szintre a fejlett tanulmány és kutatás. A vita, az elemzés és a párbeszéd középpontjában álljon az új-zélandi jog és jogi politika kérdéseivel kapcsolatban.

Teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben a tanulmánya releváns, hozzáférhető és szellemileg kifizetődő - kutatás olyan jogterület, amely érdeklődik Önhöz, vagy egy olyan tanulmányi kurzus, amely megfelel a karrier céljainak.

Rugalmas tanulmány

A rugalmasan tervezett Master of Laws tanfolyamokat kínál különböző formátumokban. Egyes kurzusok hetente találkoznak, mások pedig kompakt formában tanulnak.

A blokk-tanfolyamokat koncentráltan tanítják egy-két héten keresztül, és az intenzív tanfolyamok nyolc-tizenkét óráig terjednek. Gyakran tanítják őket két-három egymást követő estén vagy péntek délután és szombat alkalmával, két-három hetes szünettel a foglalkozások között.

Kutatás és felügyelet

Nem számít, hogy úgy dönt, hogy tanulmányait a Master of Laws lesz egy elem a kutatás szükséges. Használja ki az izgalmas kutatási lehetőségeket Új-Zéland vezető egyetemi jogi kutatásának központjában.

És ha egy mesterképzést vagy doktori címet tervez, akkor az Új-Zéland legjobb jogi tudósai számára lehetőséget kap arra, hogy a tématerületek széles skáláján felügyeljék.

ösztöndíjak

Számos ösztöndíj áll rendelkezésre az LLM hallgatók számára.

A Victoria Master által Thesis Scholarship 15 ezer dolláros ösztöndíjat és a belföldi díjakkal egyenértékű díjmentességet kínál. Alkalmazások november 1-ig bezárnak.

Ha a dél-csendes-óceáni térségből származik, és rendelkezik az első osztályú felsőfokú végzettséggel, akkor kérheti az Angelo Dél-Csendes-óceáni Posztgraduális Oktatási Ösztöndíjat. Alkalmazások október 1-ig.

Minden nemzetközi hallgató pályázhat a Jogtudományi LLM Díj Ösztöndíjra, amely 5000 dollárért járul hozzá a díjakhoz.

Minden olyan LLM hallgató, aki az Adatvédelmi Törvény területén az LLM szakdolgozatot végzi, kérheti a Master of LLM (Adatvédelmi Jog) ösztöndíját, amely fedezi a megélhetési költségeket és a tandíjat egy meghatározott határig.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Tovább

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Kevesebb
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Több Kevesebb