A Master of Law

Általános információk

Program leírás

A BIT jogtudományi programja a törvény kulcsfontosságú tárgya a Jogtudományban (a szokásos jogi és jogi módszerekkel), a polgári és kereskedelmi jogot (a szellemi tulajdonról szóló törvényt), a környezetvédelmi és erőforrásokat Védelmi törvény (az energiajogi és környezetvédelmi törvény, mint mag), a nemzetközi jog (a légtér és a világűr törvényei, valamint a nemzetközi emberi jogi törvény mint a mag) és az eljárási törvény (az igazságügyi és eljárási rendszer mint a mag).

A hallgatók fel vannak szerelve a szilárd alaptudománnyal, a jogi gondolkodás és jogi gyakorlat alapképzésével, valamint a természettudományi alapítás, a tudomány és a műszaki háttér ismereteivel, akik képesek a jogi elmélet és a jogi módszerek problémáinak elemzésére és megoldására .

A diplomások, a jog, a technológia, az irányítás és az idegen nyelv ismerete, erős gyakorlati és kreatív képességekkel rendelkeznek a kormányzati szervek, vállalkozások, állami intézmények és társadalmi szervezetek munkájában való részvételre.

A fő tanfolyamok közé tartozik a jog, a jogtudomány, az alkotmányjog, a kínai jogtörténet, a polgári jog általános elve, a jog a rem törvény, követelés törvény, torzító felelősség törvény, általános rendelkezések kereskedelmi jog, társasági jog, általános elméletek a büntetőjogi, konkrét A büntetőjog, a szellemi tulajdonjog, a gazdasági jog, a polgári eljárásjog, a büntetőeljárási törvény, az igazgatási és az igazságügyi jog, a környezetvédelem és a természeti erőforrások védelméről szóló törvény, a munkaügyi és társadalombiztosítási törvény, a nemzetközi jog, a nemzetközi magánjog és a nemzetközi gazdasági Törvény.

szakképesítés

  • A mesterképzésben részt vevő pályázóknak egyetemi végzettségűeknek kell lenniük, vagy július 31-ig végződnek. A doktori programban jelentkezőknek ugyanabban a főiskolában vagy a relatív érdeklődési területükön mesterképzéssel kell rendelkezniük;
  • Hatékony kínai nyelvtudás * (4 fokozatú HSK) vagy TOEFL és IELTS pontszámok.
  • Két tanár ajánlása.

* Megjegyzés: A kínai (mandarin) a fő tanítási nyelv. A BIT programokat is kínál angolul. Az angol nyelvtanításra pályázóknak nem kell kínai nyelvtudással rendelkezniük.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Beijing Institute of Technology (BIT) is currently home to more than 2,200 international students from 137 different countries. The largest student population is coming from South Korea, Russia, Polan ... Tovább

Beijing Institute of Technology (BIT) is currently home to more than 2,200 international students from 137 different countries. The largest student population is coming from South Korea, Russia, Poland, Pakistan, Germany, France, Kazakhstan, Indonesia and Thailand. Since the launch of the "Study in BIT” initiative in 2013, the past five years have witnessed that BIT made great strides in international students enrolment and management with the number of registered students increasing exponentially from hundreds to more than 2,200, ranking first among national universities with an average annual growth rate of 20%. Kevesebb