A Jogok Master (LLM)

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A Jogok Master (LLM)

A Michigan Law LLM rugalmas tanulmányi programot kínál, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy saját igényeik szerint szakosodjanak, új érdeklődési területeket fedezzenek fel, vagy jogosultak a New York-i bárvizsga megszerzésére. A program tudományos szigorú képessége jutalmazza azokat a hallgatókat, akik felkészülnek a tanulás és a JD hallgatókkal szembeni kihívásokra, míg a szellemi elkötelezettség olyan hallgatókat jutalmazza, akik élvezik a feltárást és a kockázatvállalást.

Az LLM hallgatók a legtöbb JD kurzusra jelentkezhetnek, több klinikát is ideértve. Valójában sok őszi félév kurzuson fenntartunk helyet annak biztosítása érdekében, hogy a helyek valóban rendelkezésre álljanak a beiratkozási időpontig. Csak két olyan tanfolyamot kínálunk, amelyek kizárólagosak az LLM hallgatók számára (alkotmányjogi tanfolyam, valamint kutatási és írási kurzus). Mindkét kurzus választható, bár általában ajánlott.

124145_Discussion.JPG

Az LLM Tanulmányi Programja

A Michigan Law LLM program több mint 125 évvel ezelőtt indult és ma is virágzik. Társaink között egyedülálló programunk számos okból áll ki:

Rugalmas tananyag

Rugalmas tantervünk segítségével a hallgatók szinte az összes JD tanfolyamunk közül választhatnak, hogy megtervezzék saját figyelmüket és tapasztalataikat. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy független kutatási kreditet szerezzenek, miközben közvetlenül működnek a világhírű jogiiskolai tanárokkal. És interdiszciplináris megközelítésünk arra ösztönzi a hallgatókat, hogy kurzusokat vegyenek LLM fokozatot elérve a Michigan-i Egyetem bármely más rangsorolt iskolájában és főiskolájában.

Tanulmány kiemelkedő JD-kkel

A hallgatók 900 JD hallgatónkkal tanulnak és vesznek részt az osztályban, akik szinte minden amerikai államból és több mint 15 külföldi országból származnak. Nagyon szelektív felvételi szabványaink alapján a JD hallgatókat átlagos LSAT pontszámmal veszik fel a tesztelők top 3% -ában.

Kis kohorsz

Legfeljebb 45 résztvevővel az LLM hallgatóink jól ismerik osztálytársaikat, szoros kapcsolatban állnak a professzorokkal, élvezik a személyzet egyéni figyelmét és jól integrálódnak az intézménybe. Mivel minden LLM hallgatót gondosan kiválasztanak, az osztály rendkívül fényes, kíváncsi és változatos. És mivel az osztály mérete és minősége, az LLM hallgatók számára megengedett, hogy kihasználják a teljes mértékben finanszírozott Michigan Law lehetőségeket. Íme néhány közelmúltbeli példa:

 • három nap Washington DC-ben, Salzburg-Cutter globális ösztöndíjasként
 • Egy hét Bécsben, Ausztriában a Vis Moot Court csapatán
 • 10 nap Indiában az indiai törvény és gazdasági fejlődés osztályunkkal
 • két hét Genfben, mint UNHR-genfi gyakornok
 • Egy nyár Londonban az AIRE Központban
 • Egy nyáron Namíbia jogi és fejlesztési munkatársaként
 • Egy nyár menekültügyi és menekültügyi törvénytársként Washington DC-ben
 • Egy nyáron a University of Michigan Law School Innocence Klinikán
 • 10 hónap a hágai Nemzetközi Bíróság tisztviselőjeként

Ismerje meg a legjobbat

Interdiszciplináris gondolkodásmóddal és a tanítás valódi szeretetével professzoraink igazán kiemelkednek a területükön. Társaik nagy tiszteletben tartása és a legrangosabb folyóiratokban megjelentek, a belföldi, a nemzetközi és az összehasonlító jogi területek széles skáláját fedik le.

Folytatott tanulmány

A legjobban teljesítő hallgatók jelentkezhetnek a JD programunkba való átálláshoz, vagy tovább folytathatják az SJD programot.

Alumni hálózat

A diplomások világszerte több mint 22 000 Michigan Law öregdiákba kerülnek, és a Michigan család egész életen át tartó tagjaivá válnak.

Amerikai kultúra

A hallgatók mélyen belemerülnek az amerikai kultúrába azáltal, hogy az ország szívében élnek, valószínűleg egyszer az életen át. Az Egyesült Államok nagy repülőtere 30 perc alatt elérhető.

Ann Arbor

A hallgatók Ann Arborban, az egyik legjobb amerikai fővárosban, a város több mint ezer vendéglőjében étkeznek, megtanulva felvidítani a főiskolai labdarúgó-válogatottot, amely a világ harmadik legnagyobb stadionjában játszik, és felfedezni a közeli Detroit metróövezetben, amikor újjászületést tapasztal, vándorol a heti gazdálkodók piacán, amely friss termékekkel gazdagodik, kapcsolatba lép a sok szenvedélyes hallgatói csoporttal, amelyeket csak egy nagy egyetem tud nyújtani, és a művészetek és a kultúra jelenetét felszívja az egyik leginkább élénk és intellektuálisan kíváncsi környezet a nemzetben.

„Az az osztálytermi osztályban megtanulható mennyiség óriási, de a személyes kapcsolatok, amelyekre épülünk, szintén döntő fontosságú a látókörünk bővítésében. Kollégáim LLM-k és JD-k, valamint SJD-k és kutatómunkásai olyan témák iránt érdeklődtek, amelyekre még soha nem gondoltam, új dolgokat tanított nekem a legális piacról, és segített átértékelni és tovább fejleszteni karrierem. Könnyű bekerülni az olvasmányokba és az előadásokba, de a különbség, amelyet az emberek a személyes és szakmai életükben megtehetnek, a Michigan Law tapasztalatainak meghatározó tulajdonsága is. ”

Daniele de Oliveira Nunes, LLM '19
Vezető munkatárs, Leal Cotrim Jansen Advogados,
Rio de Janeiro

123660_AAStockImages1541.jpg

LLM fokozat követelményei

1. Keress legalább 24 kredit

 • Ebből a kreditből legalább 18-at a Law School kurzuson kell megszerezni. A fennmaradó kredit az egyetemen belül a másik 18 legjobban bevált iskolában és főiskolában megszerezhető egy valóban interdiszciplináris élmény érdekében.

2. Végezze el az alkotmányos jogi követelményt

 • Sikeresen adja át az alkotmányjog és az amerikai jogi folyamat bevezetését (csak LLM hallgatók számára) vagy az alkotmányjog bevezetését (a JD által megkövetelt kurzus).

3. Teljesítse a kutatási követelményt

 • Sikeresen befejezzen egy képesítő szemináriumot vagy kurzust, vagy szerezzen két kredit független kutatást.

Arra biztatjuk a hallgatókat, hogy fontolják meg a jogi érdeklődési területükön folyó tanfolyamokat, hanem vegyenek részt olyan kurzusokon is, amelyek kiterjesztik a törvény és a jogi problémák gondolkodásának módját. A hallgatóknak meg kell tanulniuk, hogy hajlandóak legyenek alkalmazni a jogi elemzési módszereket azon sok új jogi területen, amelyekkel a diploma megszerzése után elkerülhetetlenül szembesülnek.

Belépés

Michigan Law a világ minden tájáról és a jogi szakma minden szegmenséből - a magángyakorlatból, a tudományos életből, a kormányból, a nem kormányzati szervezetekből, a közszolgálatból és a vállalatokból - érkező pályázatokat üdvözli. Arra törekszünk, hogy egy kis, 35–45 évesek végzős osztályt hozzunk létre, akik belekeverednek a JD-kbe, hogy változatos és intellektuálisan kiemelkedő hallgatói testületet hozzanak létre. A posztgraduális programba való felvétel tehát rendkívül versenyképes, így számos képesített jelentkező szükségszerűen elkerülhető.

Nyilvánvaló, hogy a kiválasztási folyamatban nagyon fontos szempont a saját országukban jelentkezők tudományos és szakmai tapasztalata. Mindazonáltal önmagában a fokozat megítélése nem nyújt megfelelő intézkedést a kiválasztási eljárás eredményének előrejelzésére. Nagy figyelmet fordítunk az alkalmazás minden részletére, és a referencialeveleket nagyon komolyan veszik. Végül olyan bizonyított szellemi és szakmai képességekkel rendelkező embereket keresünk, akiknek felvételével lehetővé válik egy heterogén végzős hallgató csoportjának felépítése, amely széles körű tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a változatos szellemi érdekeket, a különböző országokat és hagyományokat, a változatos életet és a szakmai eredményeket és tapasztalatokat, valamint egy a végzős tanulmányok előnyei.

Minden jelentkezőnek meg kell szereznie az első olyan jogi fokot, amely ahhoz a joggyakorlathoz vagy jogi oktatáshoz szükséges, amely abban az országban folyik, ahol jogi tanulmányaikat folytatták. Az amerikai pályázóknak teljesíteniük kell a JD követelményeket egy ABA által akkreditált jogi iskolában. Bármely évben azok, akik felvételt nyertek a végzős programjainkba, megkülönböztetéssel elvégezték jogi képzettségüket, osztályaik legfelső szintjén vagy annak közelében, vagy egyéb módon kivételes tudományos képességüket bizonyították.

Jelentkezés határideje: január 31

A kitöltött jelentkezésnek és az összes alátámasztó anyagnak október és január vége között kell megérkeznie ahhoz a tanévhez, amelyre felvételt kérnek. A pályázatokat csak akkor tekintik át, amikor teljesek. Az összes pályázat, amely január 15-ig készen áll a felülvizsgálatra, egyenlő esélyt kap a felvételre; ezt követően a felvételi döntéseket gördülő alapon hozzák meg. A döntésről a pályázók március végén vagy április elején értesítést kapnak.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law S ... Tovább

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law School is unmatched for beauty and is superbly functional for its residential and scholarly community. The School has a sizable and diverse faculty, with many preeminent in their fields. The careers of alumni also speak eloquently to the strength of the School; our graduates are leaders serving with distinction in the public, private, and academic sectors in this nation and beyond. Kevesebb