A globális trösztellenes törvények és gazdaságtan: online

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A trösztellenes törvények közvetlenül befolyásolják a vállalkozások globalizációját és a nemzetközi gazdaság bonyolultságát. A trösztellenes jogászoknak gyorsan változó szabályozásokkal és globális kérdésekkel kell foglalkozniuk. Az LLM a globális trösztellenes törvény és közgazdaságtan biztosítja a hallgatók a fejlett ismerete a törvényeket, amelyek szabályozzák a folyamat a verseny és a gazdasági elemzés szempontjából releváns a megértés a modern antitröszt jogalkotás.

Az Egyesült Államokban és külföldön az antitröszt ügyvédek növekvő keresletével, akik megkönnyítik és kezelik a fúziók és felvásárlások nemzeti és nemzetközi szinten történő meghatározását, meghatározzák a külföldi kormányok gazdasági törvényeinek való megfelelést, és támogatják az ügyvédi irodák és vállalatok erőfeszítéseit, a Scalia Law LLM célja hogy kielégítse ezt a keresletet.

Az LLM a globális trösztellenes törvény és közgazdaságtan program elfogadja a hallgatók mind az őszi és tavaszi kezdetek, és szállítják a négy feltétel. A témával foglalkozó szakértők és vezető trösztellenes kutatók vezetésével az LLM teljesen online elérhető, hogy rugalmas formátumban nyújtson magas színvonalú tanulási élményt a mai elfoglalt szakembereknek.

Az online LLM követ 30 legjobb gyakorlatot a távoktatás és a minőségi kérdések, biztosítva, hogy a diákok aktívan részt, és együttműködnek a társaik és a professzorok, hogy elérjék a lehető legmagasabb tanulási eredményeket.

Az online formátum

A Scalia Law az aszinkron módon kínálja osztályait, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy teljesítsék a tanfolyamokat, és olyan időben vegyenek részt, amelyik a legjobban illeszkedik az ütemtervhez, függetlenül a szakmai kötelességektől vagy időzónáktól.

Az interaktivitást heti értékelés, csoportos és egyéni feladatok, vitafórumok és virtuális irodai órák végzik professzorok segítségével.

Érték hozzáadása az Ön LLM fokozatához

Az online LLM program a mai elfoglalt szakemberek számára különleges gyakorlati tapasztalatokat és tapasztalatokat nyújt a tapasztalt ügyvédektől, akik mind az Egyesült Államokban, mind a világ bármely pontján az antitröszt területén a legjelentősebb és legfontosabb esetekben dolgoznak. A program oktatói olyan "tippeket" is nyújthatnak, amelyeket tudományos kutatásokból és gyakorlati tapasztalatokból gyűjtöttek össze.

Fokozat követelményei

Annak érdekében, hogy a globális trösztellenes törvényben szerezzen egy LLM-t, a hallgatóknak 24-et (amerikai jogi egyetemet végzett) vagy 26 (nem amerikai jogi egyetemi diplomás) hitelórát kell teljesíteniük. Ezek az órák a szükséges tanfolyamokból, korlátozott választani, és tézisekből, szemináriumokból vagy írásbeli kurzusokból állnak az LLM írásbeli követelményeinek teljesítéséhez.

Az Amerikai Egyesült Államok Jogi Tanszékén végzett JD diplomával rendelkező diákok lemondanak az Egyesült Államok jogának bevezetéséről, 2 kredit kurzusról. Ezért a diákok, akik egy JD-t kaptak egy amerikai jogi egyetemen, 24 órát kell teljesíteniük ahhoz, hogy megkapják az LLM diplomát. Azok a hallgatók, akik nem kapták meg a JD-t az Egyesült Államok jogtudományi iskolájában, be kell fejezni a 2 kreditet, amely szükséges az Egyesült Államok jogi gyakorlatának bevezetéséhez, és ezért 26 kredit órát kell teljesíteni az LLM fokozat megszerzéséhez.

A hallgatók részt vehetnek az LLM program részmunkaidőben.

Minden hallgatónak az érettségi után három éven belül kell elvégeznie az érettségi követelményeit, és minden félévben legalább két kurzust be kell vonnia, hacsak nem adnak mentességet vagy távollétet. Annak érdekében, hogy az LLM programban maradhassanak, a hallgatóknak minden tavaszi félév végén legalább 4.33-as skálán legalább 2,33 kumulatív értékelési átlagot kell bemutatniuk.

A Globális Trösztellenes Törvény és Gazdaságtan LLM-t alkotó kreditek nem arra szolgálnak, hogy felkészítsék vagy minősítsék azokat a diákokat, akik az Egyesült Államok jogi egyetemeinek nem végzettek, hogy részt vegyenek az Egyesült Államok jogi gyakorlatában, az Egyesült Államokban.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence.

The Antonin Scalia Law School is located just a few miles from downtown Washington, D.C., the nexus for the creation of the world's most important legislation and jurisprudence. Kevesebb