általános LLM

Általános információk

Program leírás

Az általános Master of Laws program a diákok, akik már elvégezték a jogi diplomát, és szeretné növelni a jogi készségek összpontosítva egy adott területen, vagy kialakulóban lévő jogterület.

Indult 2012-ben, hogy tőkét kovácsolni a mélysége és szélessége Suffolk Law tananyag, ez LL.M. kínál maximális rugalmasságot. Hozhat létre a saját pályán egy olyan területen, az Ön által választott, vagy válassza a kurzusok Suffolk elismert szakterületek, beleértve a vitarendezés és a polgári peres eljárások, gazdasági jog és a pénzügyi szolgáltatások, az orvosi és az egészségügyi jog, a szellemi tulajdon, a nemzetközi jog, vagy a munkaerő-és munkajog.

LLM Program követelmények

A LLM tanterv elsősorban fakultatív jellegű. A diákok meg kell felelnie az igazgató Doktori törvény programok kiválasztásához tanfolyamok legjobban megfeleljen a karrier célok. A nemzetközi hallgatók kötelesek, hogy beiratkozik a szeminárium jogosult Bevezetés az amerikai jog, jogi érvelés és az írás az első félévben. A jogi angol Institute ajánlott LLM diákok, amelynek elsődleges nyelve nem az angol.

Utoljára frissítve Október 2015

Az iskoláról

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Tovább

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Kevesebb