Általános LLM

Általános információk

Program leírás

Az általános jogi képzés olyan hallgatók számára készült, akik már megszerezték a jogi diplomát, és egy adott területre vagy egy feltörekvő jogi területre összpontosítva szeretnék javítani jogi ismereteiket.

2012-ben indult, hogy kihasználhassa a Suffolk Law tantervének mélységét és szélességét, ez az LL.M. maximális rugalmasságot kínál Önnek. Készíthet saját pályát a választott területen, vagy kiválaszthat kurzusokat a Suffolk elismert szakterületei közül, ideértve a vitarendezést és a polgári peres ügyeket, az üzleti jogot és a pénzügyi szolgáltatásokat, az orvosbiológiai és egészségügyi jogot, a szellemi tulajdon, a nemzetközi jogot vagy a munkaügyi és munkajog.

131099_20131107_bostonfoliage_mjc_39_editB.jpg

LLM programkövetelmények

Az LLM tanterv elsősorban választható természetű. A hallgatóknak meg kell találkozniuk a diplomás jogi programok igazgatójával, hogy kiválaszthassák azokat a kurzusokat, amelyek karrier céljaikat legjobban teljesítik. A nemzetközi hallgatóknak be kell jelentkezniük az „Amerikai jog bevezetése, jogi indoklás és írás” című szemináriumra az első félévben. A Jogi Angol Intézetet azoknak az LLM hallgatóknak ajánljuk, akiknek elsődleges nyelve nem angol.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Tovább

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Kevesebb