Általános LLM

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az egyetem figyeli a koronavírus (COVID-19) kitörését és annak hatásait, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a leendő hallgatók biztonságban és megnyugtató legyen. További részletekért rendszeresen frissítjük a leendő hallgatók számára feltett GYIK-ot , hogy a legfrissebb tanácsokat is tartalmazzák.

A Birmingham Jogi Iskola Általános LLM lehetőséget ad arra, hogy eldöntse, hogy mely jogterületek a leginkább relevánsak a jövőbeli karrierje szempontjából, és kiválaszthatja a leginkább érdeklődő modulokat. Ez az ideális Pathway ha mesteri szintű ismereteket és készségeket szeretne szerezni anélkül, hogy csak egyetlen jogágra korlátozódnánk.

Ez a Pathway az Egyesült Királyságban a legszélesebb választási lehetőségeket kínálja, több mint 30 modullal elérhető, amely lehetővé teszi a jövőbeli karrier-törekvéseihez szabott egyedi fokozat létrehozását.

Az általános LLM Pathway lehetővé teszi a modulok tanulmányozását a rendelkezésre álló témakörök teljes skáláján. Ez az Pathway különösen alkalmas azok számára, akik számos jogi tudományágat keresnek, és minden szakterületen szakértelemmel rendelkeznek, és biztosítják a sikeres jogi karrierhez szükséges készségeket és ismereteket.

Miért kellene ezt a tanfolyamot tanulmányozni?

  • Tanulmány a legfelső globális jogi iskolában - a Birmingham Law School az Egyesült Királyság 20 legjobban működő jogi iskolája közé tartozik (QS World University Rankings by 2019), tükrözve oktatási kiválóságunkat és világvezető kutatásainkat
  • Modulválasztás - az Egyesült Királyságban elérhető LLM modulok egyik legszélesebb skálája
  • Szakmai kapcsolatok - a lehetőségek között szerepel az éves jogvásár és a vezető cégek látogatása

modulok

Egy moduláris programot (összesen 180 kredit) követ, amely hat tanított modulot (20 kreditenként) és 15 000 szó (60 kredit) disszertációt tartalmaz; az utóbbit a tanulmányi év végén kell benyújtani.

Az általános LLM Pathway tanulói hatféle modult választhatnak az LLM Pathways és Pathways ki a választott témakörben.

Tanulás és tanítás

A Birmingham LLM Pathways úgy fejlesztették ki, hogy mélyrehatóan elemezzék a fontos jogi témákat. A modulok mindegyike 20 kredit értékű, 10 tíz órás szemináriumot foglal magában, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy jelentős szaktudást fejlesszenek ki az egyes jogterületeken.

Az LLM tanfolyam 12 hónapig tart, szeptembertől szeptemberig. Minden LLM Pathways azonos alapstruktúra van:

  • A kurzus I. részében hat 20 kreditmodult vesz igénybe: a rendelkezésre álló tartomány attól függ, hogy milyen Pathway . Az e modulokban végzett értékelés esszé vagy formális vizsga alapján májusban és júniusban van.
  • A kurzus II. Részében kutasson és írjon egy 15 000 szóbeli értekezést egy kiválasztott jogtudományi témában a személyzet felügyelete alatt.

Jog Iskola indukció

A kurzus kezdetekor egy átfogó üdvözlő és indukciós program van, amely segít abban, hogy betekintést nyerjen a Birmingham LLM megértéséhez. Ismerkedjen meg azzal a különböző módokkal, amelyekkel egész évben támogathatjuk Önt annak érdekében, hogy az Ön LLM tanfolyama izgalmas és jutalmazó élmény legyen.

A diákok regisztrálhatnak a modulok érkezés előtt, valamint a tanév elején. Az indukciós folyamat részeként lehetőséget kap arra, hogy többet megtudjon a különböző modulokról, és olyan döntéseket hozhasson, amelyek megfelelnek érdeklődési körének.

Részmunkaidős tanulmány

Az LLM összes Pathways részmunkaidőben vehető igénybe, és két év alatt teljesíthető. Ez a tanulási mód különösen alkalmas olyan barristerek és ügyvédek számára, akik a szakmai gyakorlatot az egyetemi szintű tanulmányokkal kívánják kombinálni, így a folyamat során CPD-pontokat kapnak.

Az LLM-ben a részmunkaidőben részt vevő hallgatók óráit 9-től 18-ig tartják, és a hallgatók általában hetente 2–4 órát tartanak. A díjak megegyeznek a nappali tagozatos tanulmányokkal, de két évre oszlanak meg.

Az Egyesült Királyságon kívüli hallgatók számára lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjenek az angol jogrendszerrel, mivel ez az alapja a kínált moduloknak. Az Angol Nemzetközi Tanulmányi Egyetem számos támogatást nyújt az angol nyelvtanuláshoz és íráshoz.

Belépési követelmények

A pályázóknak jó előadást kell szerezniük a törvényben, vagy egy másik tudományági fokozatot, amelyet a közös szakmai vizsga során át kell adni.

Nemzetközi diákok

Tudományos követelmények: különféle országokból származó képesítéseket fogadunk el. Az alábbi praktikus útmutatónk segítségével megnézheti, milyen képesítéseket fogadunk el az Ön országából.

Angol nyelv követelményei: erre a kurzusra IELTS 7.0-t kérünk legalább 6,5-rel bármely sávban, vagy PTE-t 67-ös mind a négy készséggel. Ha felkínálnak egy tanulási helyet, és nem felel meg a nyelvi követelményeknek, akkor lehetőséged van beiratkozni az angol nyelvre az akadémiai célú elnöki kurzusra - ha sikeresen teljesítesz a kurzust, akkor képes leszel teljesíteni a nyelvet követelmény a nyelvi képesítés megismétlése nélkül.

Az IELTS 7.0, amelynek bármely sávjában legalább 6,5 van, egyenértékű:

  • TOEFL: Összesen 95, legalább 22 sáv bármelyik sávban
  • Angol Pearson Test (PTE): 67 tudományos ismeret mind a négy készségnél
  • Cambridge English (2015-ös vizsgák): Haladó vagy jártasság - legalább 185 teljes pontszám, bármely komponensben legalább 176
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Tovább

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Kevesebb