Általános LL.M.

Általános információk

Program leírás

LLM programok

A jogi doktorjelöltek általános tanulmányi programot követhetnek, amelyet egyénileg is adaptálhatnak. Az általános LL.M. a legrugalmasabb lehetőség a GW Law-nál.

Az LLM fokozatra pályázóknak összesen 24 kredit órát kell teljesíteniük, ideértve az írásbeli munkakövetelményt kielégítő tanfolyamot is. A szakos végzettséggel rendelkezőknek meg kell tölteniük az alább felsorolt tanfolyamoknál az előírt minimális órák számát az adott program számára. Kapcsolódó tanfolyamok ajánlottak a fennmaradó tanfolyamhoz.

Általános LLM program

Az általános LL.M. A program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy saját tanulmányait megtervezze annak érdekében, hogy megvizsgálja az Egyesült Államok jogának számos kérdését. A General LL.M felé dolgozó hallgatók konzultálnia kell az egyetemi docens dékánnal az akadémiai ügyekben és a kijelölt szakdolgozati tanácsadóval a hallgató sajátos igényeihez igazított átfogó tanulmányi program kidolgozása érdekében. A hallgatók tanulmányaikat egy vagy több területre összpontosíthatják, mint például alkotmányjog, büntetőjog, munkajog, társasági jog vagy egészségügyi törvény, de a tanterv minden területéről választhatnak kurzusokat. Dolgozat (6690-91) és legalább 20 kredit szükséges. A dolgozat megtagadása esetén további 4 kredit szükséges, köztük kettő egy kutatási cikk alapján osztályozva. Az írásbeli munkakövetelmények teljesítéséhez használt kutatási cikknek legalább 8000 szó hosszúnak kell lennie, és az Egyesült Államok jogi egyetemi hallgatóinak legalább B osztályzatot kell elérniük.

Belépési követelmények

Az Amerikai Egyesült Államokbeli vagy Puerto Rico-i jogtudományi JD-nek szóló pályázóknak regionális vagy akkreditált kollégiummal vagy egyetemmel, valamint JD vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük egy olyan jogi egyetemen, amely tagja az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének (AALS) vagy az American Bar Association (ABA) által akkreditált.

Az Egyesült Államokon kívüli jogtudományi jogi diplomával rendelkező pályázóknak elismert intézményt kell szerezniük. A nem amerikai jogtudományi végzettséggel rendelkezőknek szintén meg kell felelniük a minimális nyelvvizsgára vonatkozó követelménynek (lásd alább).

Minden felvételi jelöltnek bizonyítania kell kiválóságát a tudományos és szakmai eredményekben, illetve a beosztásokban, jelezve képességét a mester szintű munka elvégzésére.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Kevesebb